JockeH

Ännu en webbplats i Webbstjärnan

Agnes

Vecka 23

TISDAG: Imorse hade vi elevens val med Gunilla. Vi fick gå till slöjden och göra klart våra grejer som ej vara klara. Och jag gick ditt men jag blev ej klar idag heller. Jag gör en findlands flagga.

Efter det så hade vi rast och jag var med Freja och Ajla och vi övade på vårt prov ( Musik prov )

Vi hade grupper 1 2 3 och jag är i grupp 3 så jag hade Jenny först och vi gjorde klart våra matte spel och sen så provade vi alla spel. Det var jätte kul.

Efter vi haft Jenny så hade vi Gunilla och vi har ett par läsgrupper hos Gunilla och jag läser med Alina och vi lästa ut en bok idag som heter ( Den livrädda katten ) och jag kan verkligen rekomenderar den boken.

Vi hade lunch efter vi hade Gunilla och vi gick kl 11:40 till lunchen för att vi hade bytit mat tid igenkligen brukar vi gå kl 11:30 så idag gick vi 10min senare.

Efter lunchen så hade vi Musik men idag så hade vi prov ( Musik prov ) och det gick ganska bra tycker jag.

Nu så sitter vi här och utvärderar om dagen. Så här har min dag varit idag. Jätte rolig dag har det varit. Mvh Agnes!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………..

 

Invigningen, talangjakten

Igår så hade vi talangjakt på morgonen och det var jätte kul. De var 16 bidrag och alla var jätte bra. Den som kom 3a var Felicia, Ida, Mira och Freja från vår klass. Dom som kom 2a var Rebin, Mohamed och Dzejlan och dom är också från vår klass. De som kom 1a var Ajla och Sara och de var jätte duktiga och dom dansa. Och alla andra som var med kom 4a.

Efter talangjakten så hade vi invigning klockan 13:00 och vi hade en scen mellan rönnen och eken. Och på talangjakten så kom Boris Rene och på scenen så sjöng han sina två mello låtar och han är bäst på att sjönga. Vi hade ett bord vid scenen som de var lite kakor och salta pinar och lite dricka på. Sen så hade vi tipspromenad och de var en vuxen och ett barn som vann. Den vuxna som vann var Lotta Eddies mamma. Barnet som vann var Marry från ettan och man fick en korg med godis och chips och Eddies mamma fick en korg med ost och kex och lite dricka o lite goda saker. Det kom en kille som heter Micke Johans pappa och han kom med tekoppar asså karusel är det. Men det var det vi gjorde typ igår. Och vi fick sluta klockan 15:00 igår men idag får vi sluta efter lunch sen på torsdag och på fredag är vi lediga. Mvh Agnes!!!!!!!!!

 

…………………………………………………………………………………………………

Vecka 20, 19 maj 

Fredag: Vi har haft bild på morgonen och sen så hade vi rast och jag & Ajla åkte hem till henne på rasten för hon skulle hämta en sak. Efter rasten hade vi SO/engelska, på engelskan hade vi prov. Efter engelskan hade vi so men det var liksom samma lektion, men på so berättade några om medeltiden för att dom skulle redovisa, dom som inte blev klara i onsdags. Vi hade sen lunch och vi åt kebabgryta och det var gott, men det är inte det godaste som finns. Efter det så hade vi rast, men på vår rast gick vi till Alléhallen och sen så badade vi en stund. Vi skulle göra livräddning på varann och de var så kul. Nu så utvärderar vi om dagen. Det är det här vi har gjort den här dagen.

Mvh Agnes & Ajla

***********************************************************************************

Tisdag: vecka 19 9 maj

Imorse hade vi Gunilla och vi hade elevens val med henne. Och några hade dans direkt på morgonen jag går inte på dans längre. Men vi jobbade med matteboken vi som var kvar i klassrummet. Sen så hade vi rast och jag var med Matilda och vi gungade och det var ganska kul. Och sen så hade vi grupperna 1 2 3 och jag började med Jenny och vi gjorde ett matte spel och vi vart klara idag jag är grupp med Ida och Mira. Vi hade Gunilla efter Jenny och hos Gunilla så läste vi en bok med en kompis och jag var i grupp med Alina och vi läser en bok som heter Den liv rädda katten. Efter det så gick vi till maten och vi åt pasta med någon kycling grej och de var endå ganska gott. Vi har byttit platser i matsalen vi fyror och jag sitter vid samma bord som Leeloo, Ajla, Liam, Danny och Hermila och jag vart nujd med platserna. Efter lunchen så hade vi rast och jag var med Matilda och Hnin och vi typ bara prata typ. Och nu så är dagen slut så jag hinner inte skriva så mycket mer. Mvh Agnes

 

 

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………….

Vecka 18 5/5 2017

Måndag: I måndags var vi lediga för dagen innan var de majbrasan/ valborg. Så vi har inte så mycket att skriva om måndagen.

Tisdag: I tisdags hade vi riddarskola och vi fick alla våra stenar och dom heter, tålamod, vänskap, mod, ärlighet och hjälpsamhet. Det var olika färger på stenarna och färgerna var, Rosa, blå, grön, vit, svart vit prikig.

Onsdag: I onsdags så förberede vi inför torsdagens NO. Vi hade blå och röd grupperna och vi hade engelska och matte med grupp blå och röd.

Torsdag: Vi hade slöjd och jag har träslöjd och jag håller på med en hylla och ska bara måla den sen är jag klar. Vi hade NO och vi hade alla tre pulver orange, blå, gul,röd, grön och vi blandade alla pulver med ättika först och sen med jod sen med rödkålssaft och de var jätte kul.

Fredag: Imorse hade vi bild och vi fortsatt med våra enpunkt perspektiv och jag vart klar. Sen så hade vi SO med Lindha och vi hade också engelska prov när vi ska översätta läxan. Sen så hade vi lunch och vi åt potatis bullar och chicki små korv och de var så gott. På rasten så var jag med Matilda och vi bara sprang runt typ. Efter det så hade vi idrott och vi spela basket och det var kul. Nu så utvärderar vi om veckan.

Mvh Agnes!!!!!

 

 

 

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………

 

Bästa lista

Bästa sport: Innebandy, Fotboll 

Bästa färg:  Svart, Vit, Blå,

Bästa godis: Lakrits, sura godisar

Bästa djur: Hund, Katt, sköldpadda

Bästa glass: Isglass, mjukglass

Det här var min bästa lista. Mvh Agnes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

…………………………………………………………………………………………………….

 

 FREDAG: Vecka 17 , 28 April 2017

Imorse så hade vi bild och vi fortsatt med våra perspektiv och jag vart klar med min bild. Sen så hade vi rast och jag spela fotboll med Ajla först sen så gick vi bort till discot som var på skolgården hela rasten. Och sen så hade vi SO med Lindha och vi fick smacka på ett bär som heter kapkrusbär och vi skulle bita en liten bit från den o sen ta ut alla frön som var i. För vi ska plantera dom frönen. Och sen hade vi lunch och vi åt biff med potatis och de var jätte gott. Efter lunchen så hade vi rast och vi spela fotboll den rasten också. Efter luchrasten hade vi idrott och vi övade på våra danser och jag är med Ida och vi vart klara idag asså helt klara. Nu så sitter vi och utvärderar om dagen. Så här var vår dag idag. Efter skolan ska jag vara med Ajla. Idag så slutar vi klockan 14:15  SLUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

Vecka 17 27 April Torsdag: Imorse hade vi NO och vi fixade våra kristaller alltså typ hängde upp dom i tråden om den hade låsnat. Sen hade vi rast och då så var jag med Ajla och vi bara sprang runt typ. Och sen så hade vi slöjd TRÄSLÖJD, SYSLÖJD och jag har träslöjd och de är jätte kul. Och sen så hade vi grupp blå och röd. Idag så började röd med engelska och blå med matte. På engelskan hade vi engelska prov med läxan att vi skulle översätta texten som vi fick i läxan och de var jättekul. Men på matten jobbade vi med variabel & utttryck och de var gansla svårt men endå kul. Nu så utvärderar vi om dagen. Det här är vad vi har gjort idag. En riktig rolig skoldag. Men är så taggad tills imorn för de är ju FREDAG. Mvh Agnes!!!!!!!!!

…………………………………………………………………………………………………….

 

Det här är en av mina kristaller. Jag delar med Felicia, och Ida. Idas kristall har låsnat från snöret men Felicias och min sitter fortfarande kvar. Min har blivit lite större en Felicias och Idas. Idas ligger på botten så vi kan inte riktigt se hur stor hennes är. Men vi alla tre har en kristall på botten för vi vill också se hur dom blir när dom är på botten. 

 

 

…………………………………………………………………………….

Tisdag: Vi hade elevens val i morse med Gunilla och vi hade dans med Lindha. Sen hade vi rast och jag spela fotboll med Mohamed. Sen hade jag Jenny halva lektionen och sen halva med Gunilla och med Jenny hade vi matte och med Gunilla hade vi Svenska. Vi hade lunch och det var chicken nuggets ,klift potatis och en slags kall sås. På lunch rasten var jag med Ajla, Mohamed, Leeloo och Wilgot och vi spela fotboll. Sen hade jag musik och vi spela på våra burkgittarer. Vi övade på blinka lilla stjärna och det var jätte kul. Nu har vi precis kollat på våra kristaller och några har växt och blivit lite större en va dom var från början men några har de inte alls hänt något med. Och nu så sitter jag och utvärderar om dagen. Så här har vår dag varit.

Gjord av: Agnes

…………………………………………………………………………….

Måndag: Vi var lediga i måndags så vi har inte så mycket att skriva om måndag.

Tisdag: Vi var på riddarskolan hela dagen och vi hade tänkt att berätta lite om vad vi gjorde på riddarskolan. Vi fick leka massa lekar och spela spel som t.e.x. Plocke pin, domino spel, och knuten, bluff. Och lära oss massa nya ord.

Onsdag: Vi hade våra grupper BLÅ , RÖD blå börjar alltid med Engelska och röd börjar alltid med Matte o sen byter vi halva lektionen. Vi hade SO med Lindha o vi har börjat jobba med Medeltiden.

Torsdag: Vi hade NTA med jocke och vi skulle göra kristaller några veckor innan det när vi började med NTA så fick vi 4 olika pulver Röd Gul grön blå. Och i ett av de puvärna så var det ett slags salt som it är ät bart va vi vet och om man blandade saltet med vatten så vart de kristaller och de var det vi gjorde i torsdags så vi hällde upp ett glas med varmt vatten och sen pulvret och sen låter man vattnet dunsta bort och sen så tar man en tråd och en slags mutter och sen så ska man vänta i nån vecka och sen blir det kristaller.

Fredag: Vi hade bild på morgonen med Jocke. Sen hade vi SO med Lindha och vi jobbade med Medeltiden. Och sen hade vi idrott och vi övade på våra danser. Och nu har vi Gunilla och vi utvärderar om veckan.

GJORD AV: AGNES & VANESSA

***************************************

Mitt korthus😀

 

 

  • Vecka 12

Idag har vi haft Matte och då jobbade vi med tabellen och så jobba vi med matteboken.

På Engelskan har vi haft animal loop.

Idag på slöjden så vart jag klar med min burkgitarr.

Idag på morgonen gick vi igenom läxan med kemi.

Gjord av: Agnes

 

……………………………………………………….

 

Bästa lista

Bästa mat: pizza & tacos

Bästa färg: blå & grön

Bästa godis: lakrits

Bästa djur: hund

Bästa ämne i skolan: matte & NO

Bästa sport: fotboll

4 kommentarer

Skriv kommentar →

  1. Bra gjort Agnes

  2. Varför säger du alltid bra gjort… Till Ludwig
    Föresten NIce

  3. Du är rolig😆

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

© 2018 JockeH. Tema av Anders Norén.