Hej!

Det känns som om veckorna bara rusar iväg. Vi har haft en riktigt bra vecka och eleverna arbetar på bra. Vi har haft en avslutande omröstning om våra energikällor och det blev solkraft som tog hem segern. Förnyelsebart och bra för miljön var de tyngsta argumenten. Vi var dock överens om att Sverige inte hörde till de bästa ställena att utveckla solkraften i. Även vindkraft och kärnkraft var populära.

Nästa vecka kommer vi att starta upp ett nytt arbetsområde i matematiken och det kommer att handla mycket om multiplikation och division. Läxorna kommer att handla mycket om att nöta tabeller. När vi ändå talar om läxor så vill jag påminna om att det är bra om de blir gjorda. Jag tycker att det är många som struntar i att göra läxan eller glömmer att lämna in den. Vi kommer att gå igenom läxan på måndagar framöver, då har man även helgen på sig att göra klart den om man inte hinner i veckan. Nu kommer det att bli förhör på läxan varje måndag.

I NO är det nu dags att dra igång nästa tema som kommer att handla om Kemiförsök.

Det är många som har varit sjuka de senaste veckorna. Tänk på att man missar mycket under en veckas frånvaro så det är viktigt att försöka ta igen det, antingen hemma eller på onsdagar efter skolan då vi erbjuder extra stöd.

På onsdag den 15 mars kommer Gustav Fridolin på besök.

Det är idrott på måndagar och fredagar så se till att idrottskläder och handduk kommer med då.

Trevlig Helg!

Mvh Jocke