JockeH

Ännu en webbplats i Webbstjärnan

Mohamed

Vecka 22

Idag har vi haft musikprov det var inte så enkelt men det var svårt men ändå så var jag klar men jag tror inte att jag kommer få A i betyg. Imorgon sa vi ha NO-prov jag tror att det kommer att va roligt men svårt. På idrotten så hade vi taekwondo träning och så stretcha vi.

********************************************************

Vecka 17

Idag ha vi haft NO vi fixade till våran kristaller så att dom kunde växa längre. Vi har haft matte och vi gjorde något som inte 9:orna kunde göra på matte för många av dom skolkar när dom har prov.

Vecka 16 

På måndag så gick dom till riddarskola och jag gick inte med dom för att jag var på kryssning till Finland. Vi har fått en ny klassrum och jag tyckte att den var snyggare en den gamla för att den andra klassen har samma kapprum som oss. Idag har vi haft idrott och vi dansade jag Rebin och Zephaniah dansade en dans. Igår gjorde vi en animerad filmsnutt men vi alla gjorde det tillsammans  vi gjorde det i olika grupper några fick göra idag och några fick göra igår jag hade igår med Agnes,Hannah och Eddie och vi var färdiga med den filmsnutten.

***********************************************************

vecka 13

Idag har vi programmerat med papper med Jocke efter rasten det var kul. Vi har haft matte och engelska idag på matten så jobba vi på 4:an och 3:ans tabell och på engelskan så jobbade vi med workbook och textbook. Jag spelade fotboll ute idag med Rebin och Refik.

 

***********************************************************

Vecka 12

Idag har vi jobbat vi med matte och engelska. På matten så gjorde vi 3an och 4ans tabell och jobbat med matteboken. Och på engelskan så gjorde vi dom där animal loopen som vi hade redan gjort med Åsa. Idag var Sebbe sjuk och han kommer att vara det imorgon också. På rasten så spela jag fotboll med Rebin,Dzenis,Refik och Omar. Dzejlan var sjuk idag vet inte varför men Dzenis sa det till mig.

**********************************************************

 

Vecka 12

Idag var det Rocka sockorna jag hade olika strumpor men inte alla för några var sjuka igår och några glömde bort att det var Rocka sockorna. Vi har haft musik idag då spelade vi gitarr. Idag tittade vi på några rocka sockor videos. Vi hade redan kollat på några av dem tidigare.

**********************************************************

Juldikt

Tomten vaknar hoppfullt.

Barnen väcks långsamt.

Ljusen känns stjärnklart.

Kalle anke vaknar skönt.

Julmaten doftar ljuvligt.

Ljusen tindrar stjärnklart.

 

******************************************

 

Idag har vi haft idrott med John.

Igår åt vi soppa men idag åt vi chicken biets och båda maten va jätte goda😚😚.

Och vi har haft musik och vi har lärt oss nya ackord G,D,AM och C.

5 kommentarer

Skriv kommentar →

  1. Du är rolig och bra på fotboll!😅⚽️

  2. Du är nice 😉

  3. Mohamed du är bra på fotboll och du är jätterolig.
    Av: Rrefik 😀😀😀😉

  4. Mohamed du är roligt och bra vän och du är bra på fotboll💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎🌺🤠🤠🤠🤠🤠💳💳💳💵💶💶💶💶💶💶🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
    Från messi10 😍😍😍😍😍😍😍😍💴😍😍😍😍😍😍😍😍😍💴💴💴💴💴💴💴💶💶💎💵💎💴💳💸💶💴💎💵💵💎💴💳💸🤠💸💴💶

  5. Men du är bättre utespelare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

© 2018 JockeH. Tema av Anders Norén.