JockeH

Ännu en webbplats i Webbstjärnan

Vanessa

INVIGNINGEN.

…………………………………………………………………………………..

jag tänke berätta vilka som var med i talangjakten 

1: Lah Poe & Bea dom sjöng Alone och dom var jätte bra💗 

2: Felicia,Ida,Mira och Freja dom sjöng låten shape of you och dom var också jätte bra💝 

3:Ilona och Alina dom sjöng All i need och dom var jätte 👌🏼

4.Farije och hon sjöng Titanium  och hon var modig för att hon sjöng själv

5:Sharifa  och hon sjöng uncover och hon var jätte bra 😍

6: Matilda och Maja och dom sjöng intim och dom var duktiga🤗

7: Gustav&Hampus och dom sjöng Nanana av marcus och martinus och dom var bra 

8 Gerta,Laura,Mary,Ida,Estere& Emelie och dom sjöng goliat och dom var jätte bra 😍 

9: Emil,Mohanad & Idris och dom sjöng låten  Gotto thing about yo och dom var bra 

10: Zeena hon dansa till låten waka waka 

11: Ajla och sara dom dansa solo dans och dom var jätte jätte bra 

12: Moa&Ella dom sjöng till låten Engler i sne och dom var bra 

13 Hamseh han sjöng en egen låt som var bra och den hette Tiden 

14 Angelo han sjöng till låten moja stvar och han var bra

15 Ransan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TISDAG V19 9 maj

I dag på första lektionen så hade vi Gunilla och då så hade vi matte och på matten så skulle vi jobba med matteboken och då satt jag med Agnes och Freja. Och sen så efter det så hade vi rast och då så var jag med Alina och Aimme och sen efter rasten så gick vi in och hade våra tre grupper. Alltså Jocke,Lindha och Jenny vår idrotts lärare och först så hade jag musik med Jocke och då skulle vi vara i några grupper och då skulle man försöka att spela en låt med sin grupp och då var jag med Farije och Olivia Farije spelade gitarr och Olivia spelade ägg maraccas och jag spelade gitarr och sjöng låten.Och sen efter det så hade jag Jenny och sen efter det så hade jag Lindha och då skulle vi vara två och två och läsa i en bok och sen efter det så hade vi Jenny och då skulle vi sitta och vänta tills Jocke kom tillbaka och sen så skulle vi utvärdera som jag gör nu herrå 

Gjord av Vanessa 

 

Fredag v 17 28 APRIL idag på bilden målade vi perspektiv och sen så hade vi rast och då körde vi datten och sen så gick vi in från rasten och då hade vi so och då fick vi kapkrusbär av Lindha och då skulle vi ta ut alla frön från den och sen plantera om fröna till nya kapkrusbär och efter so så hade vi mat och vi åt potatis och biff och nån slags sås och maten var ganska god sen gick vi ut på rast igen och då så spela vi fotboll med Agnes,Leeloo och Matilda och sen så gick vi till idrotten och då skulle vi fortsätta med vår dans som vi Hålde på med och vi visade upp dansen för vår idrotts lärare och man skulle vara i grupper ungefär 3 till 4 personer i varje grupp och sen så i slutet så körde vi killerboll och den som blev prikad fick gå och duscha och sen efter den lektionen så hade vi Gunilla och nu så sitter vi och utvärderar.

Gjord av: Vanessa och Ajla

 

TORSDAG v 17 27 APRIL

Idag på första lektionen så hade vi NO och då fixade vi våra kristaller och jag var med ajla och våra kristaller krympte så vi sat på ett par nya kristaller som vi redan hade gjort fast dom låg i E-kolv och vi hade massa kristaller så vi satt på nya och sen efter det så hade vi rast och då var jag med Alina och vi gick bara runt och pratade och sen efter rasten så hade vi slöjd. Och jag håller på med en vetekude och jag och Ajla gör samma sak hela tiden och ja men nästa vecka så är inte Veronie i skolan så då kommer vi att ha Anita och sen veckan de på så kommer vi att ha Frank och då kommer han att lära oss det och sen efter vi har haft slöjd så åt vi mat och då åt ungspankakor och det var jätte gott och sen efter det så hade vi rast och då så var jag med Alina och vi gjorde massa grejer och sen efter det så hade vi engelska då skulle vi skriva en text som man skulle översätta tills svenska och det gick jätte bra och sen efter det så skulle vi utvärder ses i morrn herrå❤❤❤

 

 

Måndag: Vi var lediga i måndags så vi har inte så mycket att skriva om måndag.

Tisdag: Vi var på riddarskolan hela dagen och vi hade tänkt att berätta lite om vad vi gjorde på riddarskolan. Vi fick leka massa lekar och spela spel som t.e.x. Plocke pin, domino spel, och knuten, bluff. Och lära oss massa nya ord.

Onsdag: Vi hade våra grupper BLÅ , RÖD blå börjar alltid med Engelska och röd börjar alltid med Matte o sen byter vi halva lektionen. Vi hade SO med Lindha o vi har börjat jobba med Medeltiden.

Torsdag: Vi hade NTA med jocke och vi skulle göra kristaller några veckor innan det när vi började med NTA så fick vi 4 olika pulver Röd Gul grön blå. Och i ett av de puvärna så var det ett slags salt som it är ät bart va vi vet och om man blandade saltet med vatten så vart de kristaller och de var det vi gjorde i torsdags så vi hällde upp ett glas med varmt vatten och sen pulvret och sen låter man vattnet dunsta bort och sen så tar man en tråd och en slags mutter och sen så ska man vänta i nån vecka och sen blir det kristaller.

Fredag: Vi hade bild på morgonen med Jocke. Sen hade vi SO med Lindha och vi jobbade med Medeltiden. Och sen hade vi idrott och vi övade på våra danser. Och nu har vi Gunilla och vi utvärderar om veckan.

GJORD AV: AGNES & VANESSA

*******************************************************

Juldikt

Snön sprider glädje och kärlek till alla barn.

Tomten fyller kärlek 😍

Julmaten doftar gott🍲🍲😍

Vintern är kallt

Chokladen doftar underbart

Julklapparna frestar mig varje dag

img_0144

 

1 kommentar

Skriv kommentar →

  1. Bra Vanessa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

© 2018 JockeH. Tema av Anders Norén.